Vendégházunk

TOVÁBB

Falusi Vendégasztal

TOVÁBB

Áraink / Ajánlatok

TOVÁBB

Kedves Vendégünk!

2021. január 1-én hatályba lépett a turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016.évi CLVI. törvény módosítása, amely kötelezi a szálláshely-szolgáltatót, hogy a szálláshely-szolgáltatást igénybe vevők törvényben meghatározott adatait a Kormány által kijelölt tárhelyszolgáltató által biztosított tárhelyen rögzítse a törvényben meghatározott célból.
A fentiek értelmében 2021. szeptember 1-től csak azon vendégeket fogadhatjuk szálláshelyünkön, akik érvényes személyazonosító okmánnyal rendelkeznek:
- személyigazolvány
- vezetői engedély
- útlevél
A fenti rendelkezés a 18 év alatti gyermekekre is érvényes, így kérjük, hogy még indulás előtt győződjön meg róla, hogy a gyerekek is rendelkeznek az utazáshoz szükséges okmányokkal. Az okmányokat a Vendégházba érkezéskor szükséges bemutatni, és az azokon szereplő információkat egy ún. okmányolvasó szkennerel rögzítjük a rendszerünkben.
Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni!

Látnivalók

Bakonybél és környéke nem szűkölködik látnivalókban, itt biztosan mindenki talál magának érdekességet. Segítünk a választásban, így összegyűjtöttük Önöknek a legjobbakat.

TOVÁBB

Galéria

TOVÁBB

Zöld Vendégház a Bakony szívében

Vendégházunk kapcsán kiemelt figyelmet fordítunk a környezettudatos működtetésre. Minden szoba és a közösségi terek megvilágítására kizárólag energiatakarékos fényforrásokat használunk. A vendégház folyosóin mozgásérzékelős világításkapcsolókat alkalmazunk energiatakarékossági okokból. Épületünk tetején került kiépítésre egy 5,5 kW kapacitású napkollektor rendszer, mely a napenergiát hasznosítja a házban felhasznált áram egy részének előállítására. Vendégházunkat kizárólag a környezetet kímélő tisztítószerekkel takarítjuk és újrahasznosított papírárut használunk. Kivételes hangulatú, igényesen kialakított, klímával felszerelt vendégházunkba várjuk sok szeretettel.

Cleaneco környezetbarát tisztítószerek - Katica Vendégház Bakonybél
Lucart újrahasznosított papír - Katica Vendégház Bakonybél

Címünk

8427 Bakonybél - Somhegy
Somhegy u. 5.

E-mail

foglalas@katicavendeghaz.com

Telefon

+36 (30) 558 4540