Katica vendégház

Vendégház

Vendégházunkban, tetőtérben kialakított 4db kétágyas és 1db háromágyas szoba várja pihenni vágyó Vendégeit. Minden szobához külön zuhanyzó, WC, TV ésWiFi hozzáférés tartozik. A szobák pótágyazhatóak. Antiallergén paplan, párna, lepedő és ágyneműhuzat, valamint törölköző áll a Vendégek rendelkezésére.

  

A vendégház jól felszerelt konyhájával alkalmas melegétel főzésére is. A konyhában az alábbi eszközök állnak rendelkezésre: hűtőszekrény, kerámia vasmagos tűzhely sütővel, mosogatógép, 10 személyes tányér-, ét-, pohár- és kávéskészlet, lábasok, fazekak és alapvető főzési eszközök (kések, szűrők, fakanalak, tároló edények), konyharuhák, konyhai tisztítószerek, mikrohullámú sütő, kávéfőző.


Vendégeink kényelme érdekében a tetőtérben és a földszinten is kialakítottunk ebédlőt és társalgót. A társalgóban lehetőség van társasjátékozni, kártyázni, olvasni, zenét hallgatni, vagy a családdal, barátokkal filmet, sporteseményt nézni.


Gépkocsival érkező Vendégeink zárt udvarban, biztonságosan tudnak parkolni. 1500 m2 zöld területre várjuk Vendégeinket napozni, grillezni, bográcsozni, vagy szalonnát sütni. Kerti sütéshez-főzéshez bográcsot, tüzifát biztosítunk. Tollaslabdázásra, focizásra is jut elegendő hely. Télen szánkót, csúszkát biztosítunk.